dinsdag 29 september 2009

Kelly beledigd? Welnee.....beh juh gek joh...

Waar gaat het over?

Een uit de hand gelopen travestiet. Is dat een belediging?
Kelly begon haar carrière als Miss Travestie Nederland en is reeds lang geleden doorgeschoten in de richting van mevrouw van der Veer. Ik dacht dat "uit de handgelopen" het imago van Kelly was. Kijk mij eens lekker uit de hand gelopen zijn.

Als Manuel Venderbos vindt dat een travestiet een ketter is die op de brandstapel moet, dan zou dat een stevig standpunt zijn. Dat standpunt is niet op te maken uit wat hij zei. Wat hij eruit flapte was: "Travestie prima. Maar het moet niet uit de hand lopen. Want dan krijg je Kelly."

Verbaal incontinente mensen als Manuel zeggen veel, maar bedoelen weinig. Dat is het recht van de dorpsgek. Theo van Gogh wilde ook het recht van de dorpsgek om "geitenneuker" te mogen zeggen. Geitenneuker Ali B zag echter geen dorpsgek, maar een beroemde cineast die door heel veel mensen behoorlijk serieus werd genomen. Nam het persoonlijk. Schoot Theo dood en werd dat jaar uitgeroepen tot geitenneuker van het jaar.

Als je zelf ooit de beste travestiet van Nederland was. Jezelf met je volle verstand en bewustzijn hebt ingeschreven voor die wedstrijd. Dan kan je travestiet toch geen scheldwoord vinden?
Dus wat zit die Kelly zich daar dan beledigd te voelen.

Dat is het zelfde als een Marokkaan die zich inschrijft voor de geitenneuker van het jaar verkiezing, de verkiezing wint, een jaar lang hysterisch loopt rond te bazuinen:
"Ik ben de beste geitenneuker van nederland"
en die dan jaren later gepikeerd gaat lopen doen omdat iemand hem een uit de hand gelopen geitenneuker noemt.

Maar Kelly is helemaal niet beledigd. Bij gebrek aan talent maakt Kelly van deze hype een multi-media event. Gaan Kel en Manuel binnenkort samen met een jakhals van DWDD een kopje koffie drinken. En dat is scoren voor Kelly, Manuel en de Jakhals in kwestie.

Merel

Merel is zelf transseksueel en stinkend jaloers op alle aandacht voor Kelly en vind dat als je zoveel aandacht krijgt, je niet moet lopen zeuren. Gewoon cashen Kel!

Geen opmerkingen: