maandag 6 februari 2012

Optreden Merel Moistra in de Vooruit in Gent goot succes!!

Het optreden van Merel Moistra in Gent is een groot succes geworden.

Natuurlijk had de Diva al meerdere malen de mooiste stad van Vlaanderen aangedaan, maar nu, zo aan de vooravond van haar grote tournee door BelgiĆ«, stond er toch het een en ander op het spel. Waarschijnlijk toch een beetje dat erop of eronder gevoel bij Merel en bij de mensen rond om haar. Maar het waren zorgen om niets want Merel had, zoals we inmiddels wel van haar gewend zijn, de zaal binnen 5 minuten helemaal op haar hand en heeft die een uur lang mee gesleurd in een achtbaan van emoties met een daverend slot applaus tot gevolg.

Als u zich afvraagt waar bij u in de buurt een optreden van Merel Moistra plaats gaat vinden dan adviseren wij u contact opnemen met een theater in de buurt en aan de directie van dat theater vragen wanneer Merel komt. En dat dan blijven herhalen tot deze mensen met een positief antwoord komen.

Voor deze aanpak is gekozen omdat mede wegens de economische crisis Merel Moistra alleen daar kan optreden waar de vraag het groots is en dien ten gevolge een strategie kiest die gelijk staat met guerrilla oorlogvoering.  Ze doemt op uit het niets en verdwijnt in de nacht alsof ze er nooit is geweest.

Mobiliseer dus wat mensen in uw directe omgeving. Een stuk of 25 is een mooi getal, dan zoeken we desnoods samen naar een locatie waar u naar de verhalen en liedjes van Merel kunnen luisteren.

Want de Voorruit in Gent das natuurlijk mooi. Maar u moet niet denken dat Merel zich nu te groot zal gaan voelen voor de kleine zaaltjes. Dus zet u schrap BelgiĆ«. Merel komt eraan.


Geen opmerkingen: