donderdag 22 januari 2009

-Merel Moistra-

Boek nu : 06-20308760 of 020-4860855

Merel Moistra zingt: Songs from the kitchen

Zichzelf begeleidend met de gitaar doet Merel een greep uit haar eigen repertoire en praat de songs naadloos aan elkaar. Liedjes die je kippevellend aan je stoel nagelen, of die je doen op springen om te gaan dansen of die uitnodigen om hard mee te bleren, ook al had je die liedjes nog nooit eerder gehoord. Haar teksten zijn gevat en diepzinnig zonder moeilijk te doen. Haar muziek bevat haar eigen mix van rythm and blues, country en soul. Overtuig uzelf. Kijk en luister naar Merel terwijl zij vannuit haar keuken op een houten keukenstoel gezeten het beste uit haar reportoire uitserveert: "Songs from the kitchen"

Merel Presenteert

Merel is de presentatrice van Radio Merels "Night of the Singing Poets". Een show-case voor singer-songwriters in een radioformat dat elke tweede donderdag van de maand plaats vindt in het Tricky Theater in Amsterdam. Door de populariteit van deze show is zij een veelgevraagde host voor
evenementen en product-presentaties.

Kindervoorstelling met goochelaar

De voorstelling heet: "het toverbos". Meer over het toverbos kunt u lezen op de website van deze voorstelling: Het Toverbos .

Merel Moistra comedian

Merel neemt geen blad voor de mond. Is op een podium gewoon zichzelf en daardoor veelal onbedoeld grappig. Het is niet entertainment volgens de wetten van HET ENTERTAINMENT maar het is wel verdomde entertaining.

Merel Moistra schrijft

Voor elke gelegenheid een lied een song of een lang gedicht, mooi, ontroerend of gewoon grappig.

Merel Moistra vaardigheden:

Merel beschikt over een veelvoud aan creatieve vaardigheden. Zij kan zingen, zichzelf begeleiden, schrijven, componeren, interviewen, samenvatten, voorzitten en acteren. Zij heeft ervaring op het gebied van tv, film, radio, en theater.
Meer over Merel Moistra komt u te weten als u gaat naar haar persoonlijke website :
www.merelmoistra.nl

Geen opmerkingen: