Contact

Boek Merel nu!  Bel 023-8448360  06-20308760  of mail vriendin@merelmoistra.nl 

Merel Moistra is Artiest.

Merel is iemand die op een podium staat en 'iets' doet.
Soms zingt ze, soms praat ze. Neusfluit, Cazoo? Veel
is mogelijk. Niets is uitgesloten. Merel is hardcore en
soft-ice. Niet gemiddeld.  Niet doorsnee. Geen oude
opgewarmde prak. Merel is nu, nieuw en nog beter.

Merel Moistra is Zangeres.

Merel Moistra is zangeres en begeleid zichzelf op gitaar
of ukelele. Merel is een intelligente en veelzijdige 'podium-vullende' solo-artiest. Achter haar, verraderlijk-stompzinnige jaren 30 blond bombshell uiterlijk, gaat een vrouw schuil met een enorme persoonlijkheid en een gevaarlijk verbaal talent.

Een talent dat zowel tussen de liedjes door als ook in de liedjes zelf tot uiting komt. Merel zingt niet alleen  klassiekers. Ze schrijft ze ook zelf.  Bent u voor een speciale gelegenheid opzoek naar een pakkend lied?
Bent u opzoek naar een knappe artieste die instaat is de
mensen, die u met dat lied wilt bereiken, voor zich kan
winnen? Zoek niet langer. Draai het onderstaande nummer
en alles zal in orde komen.

Boek Merel nu!  Bel 020-4860855  06-20308760  of mail vriendin@merelmoistra.nl 

Is Merel een vrouw? 

Merel is nooit een man geweest. De dokter zei: 'Het is een jongetje en Merel heeft daarna 20 jaar lang haar best gedaan de hypothese van de dokter van steun te voorzien. Na de geboorte van haar eigen twee kinderen brak de dijk en heeft ze iedereen in haar omgeving verteld dat de vaststelling dat zij een man was op een misvatting beruste.  Sorry het was een act. Nu ben ik echt! Merel kleed zich als een vrouw, loopt als een vrouw en praat als een vrouw, dus Merel is een vrouw.  Gedraag je in haar bijzijn zoals je altijd doet in het bijzijn van een knappe vrouw en je zult precies hetzelfde resultaat krijgen.

Referenties.

Op deze website vind u genoeg informatie om u zelf een beeld te kunnen vormen van Merel Moistra maar als u het ook graag eens van een ander hoort, ga dan naar de pagina 'Referenties'

De producten van Merel Moistra

Merel Moistra Mobile act.    Merel loopt over het evenementen terrein en zingt op inventieve lokatie's en brengt leven in de brouwerij.

Merel Moistra Maatwerk.  Merel schrijft teks en/of melodie en laat tijdens de uitvoering iedereen meezingen!


Merel Moistra Songs of Transition.  Engelstalig liedjes programma met liedjes over haar transitie en de daaruitvolgende vrouwelijkheid

Merel Moistra "Transseksueel Merel Legt het nog 1 Keer uit!     Cabaret-programma van een half uur in het Nederlands met Nederlandse liedjes dat antwoord geeft op brandende vragen als: 'wat is een vrouw' en 'wat is normaal?' Link


Merel Moistra  "Leuke Leerzame Liedjes"  Programma met zelfgeschreven kinderliedjes over leerzame onderwerpen als de seizoenen, bomen, fantasie en oppervlakte berekening.


Boek Merel nu!  Bel 023-8448360  06-20308760  of mail Vriendin@Merelmoistra.nl

Meer informatie nodig?  Ga naar de artiesten website van Merel Moistra.  www.merelmoistra.nl

Fotografie Frank Kouws