donderdag 23 april 2009

JSF pvda tranen voor de vorm

Het besluit is al genomen. In het contract dat aan dat besluit is verbonden staat dat Nederland in het verlengde van dat besluit twee toestellen moet aanschaffen. Doet ze dat niet dan draait ze een reeds eerder genomen besluit terug met alle consequenties van dien.

Het is niet dat ik voor of tegen de JSF ben. Maar het is typisch PVDA om te gaan janken nadat het besluit al is genomen. Tranen voor de vorm. Gewoon omdat het goed staat. Gejankt door een mooie vrouw die er heel kek "politica" gestyled bij loopt. En als fan van mooie kleren kan ik niet anders dan kwijlen want het ziet er gewoon echt goed uit. Hoe dom, gemeen, achterbaks of kortzichtig ze ook is. Dat compliment zal ik haar niet ontzeggen.

Er is dus helemaal geen besluit te nemen nu. Het hele debat is een wassenneus. En alle rubrieken staan er bol van en geen enkele rubriek meld dat dit allemaal is om ons bezig te houden terwijl ze ondertussen allerlei andere dingen er door aan het draaien zijn die wel echt ergens over gaan.

Ik heb er de tijd niet voor om te onderzoeken wat dat is. Maar daar hadden we vroeger dus kranten voor. Of Den Haag van Daag. Maar dat NOVA het niet doet is omdat ze dan hun vriendjes in Den Haag niet willen bruskeren.

Maar voor de duidelijkheid. Het gaat dus nergens over. WANT HET BESLUIT IS AL GENOMEN.

Geen opmerkingen: