maandag 26 juli 2010

How to be a woman....

Als je het net op gaat en je zoekt een beetje naar wat voor informatie er zo al beschikbaar is voor transseksuelen dan kom je toch al gauw op een bestelpagina terecht. Allemaal specialisten, die je allemaal willen vertellen hoe jij een zelfverzekerde vrouw kunt worden. Ha ha ha ha ha ha ha.

Zelfverzekerd en vrouw in 1 zin. Die is lachen. We zijn vrouwen dus mentaal zijn we net zo instabiel als de hakken waar we zo graag op willen lopen. Je moet echt een transseksueel zijn om daar in te tuinen.

Dus schatten, we zijn net zo onzeker als alle andere vrouwen en dat is goed. En ga niet opzoek naar informatie voor transseksuelen want je zult alleen maar nog zenuwachtiger gemaakt worden dan je toch al was. Het is de bedoeling dat je van de zenuwen iets gaat bestellen. Maar bestellen helpt niet. Maar misschien moet je een paar keer iets bestellen om daar achter te komen. Dus laat me je vooral niet tegen houden.

De informatie die je zoekt is gewoon te vinden in vrouwenbladen en op het net.

Dit is een filmpje van een Marcha de schat die naar mijn smaak zeer goed uitlegt hoe je op hakken kunt leren lopen. Geen overdosis aan techniek, maar praktijk ervaring en gezond verstand. Dikke knuffel voor Marcha en jullie veel plezier met deze Merel Moistra aproved video.

Geen opmerkingen: