donderdag 10 februari 2011

Het CDA weet wat god wil.

Ja hoor, abortus. Moeten we daar nog over praten?

Even kijken of we de regeltjes weer wat aan kunnen scherpen zodat er weer meer macht komt te liggen bij de dokter, de priester en de dominee. Want een vrouw kan dat toch niet allemaal zelf. Wanneer komen ze erachter? Er is natuurlijk maar 1 persoon die beslist of het kind levensvatbaar is of niet. Dit is de moeder, want die moet voor het kind gaan zorgen. Het kan een teken van grote verantwoordelijk zijn om in te zien dat je die verantwoordelijkheid "nog" niet aankunt.

Kennen we de consequenties niet meer van kinderen die liefdeloos worden opgevoed? Willen we misdaad en tuig in onze samenleving?

Ik vind het wel netjes dat de persoon die verantwoordelijk is voor de opvoeding zelf mag beslissen of zij die verantwoordelijkheid eigen wel op zich wil nemen. Neuken en geneukt worden is namelijk iets heel anders dan kinderen groot brengen, en het zijn juist de sukkels die niet met een condoom overweg kunnen of die niet instaat zijn systematisch een pilletje in te nemen, die we moeten behoeden voor het ouderschap.

En het CDA wil die aanscherping alleen maar omdat ze in de illusie verkeren dat god met de conceptie leven schept dat heilig is. Gij zult niet doden. Ik pleit voor een 11e gebod. Gij zult geen kinderen ter wereld brengen als gij niet instaat bent ze op te voeden.


En verder wil ik ook graag de verdwaasde CDA'er het derde gebod in herinnering brengen. Misbruik de naam van de HEER, uw God, niet, want wie Zijn naam misbruikt laat Hij niet vrijuit gaan.  Waaruit ik opmaak dat iedereen die denkt te weten wat god wil, door zie zelfde god daarvoor gestraft zal worden. Waarschijnlijk met een kind dat je niet wilt. 

Spreek dus niet voor je beurt, wacht op een teken van de Heer.

Geen opmerkingen: